Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 26 april 2015

Businkallning

Kineserna och jag har en alldeles egen inkallningslek, nämligen businkallning. Den bygger på att jag visar den ena kinesen, som jag håller i min famn, en godis. Sedan kastar jag lekfullt iväg Zelda/Nemi från låg höjd, samtidigt som jag backar och kallar på henne. Zelda/Nemi tvärvänder i luften och kommer tillbaka som skott och äter godiset, samtidigt som jag på nytt lyfter Zelda/Nemi och kastar iväg henne i en ny riktning. Det stärker hennes leklust nära mig och höjer värdet i inkallningsssignalen.


1 kommentar:

Anonym sa...

Det ska jag testa på min lilla puff, tack för tippset/Eva Hage o Milo

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com