Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 8 februari 2015

Förväntan & stress Hundar som piper/gnäller/ljudar under träning

Efter ett mycket lyckat seminarium sitter jag på tåget hem. Lisa Gyllensten/Segragymansiet, jag och Arne Jonsson/SBK pratade i höstas om behovet av ett seminarium som belyser problemen med ljudande hundar.

Jan Gyllensten inledde med utgångspunkt från mentalbeskrivningar och hundars personlighet. Anna Haeggblom-Bjellå fortsatte dagen med att berätta hur hon själv lagt om träningen efter att själv drabbats av problemet med en ljudande hund. Imponerande att Anna fört statistik på sin träning dag för dag. Resultatet talade för sig själv, metoden fungerade.
Jag avslutade dagens seminarium efter lunchen (och paltkoman) med att berätta om troliga orsaker.

Tack till Segragymnasiet för ett mycket trevligt samarbete!

2 kommentarer:

Unknown sa...

När jag bad dig lära mig hur jag får Isa att skälla fick jag på köpet en ljudande hund vid förväntan :). Men jag har 1000 miljoner hellre det ljudet kombinerat med hennes glädje, än en tyst och uttråkad vovve, som fallet var innan. Å det fungerar, för det mesta, att få tyst på henne (ibland) hi hi. Kram från BagLayd

Anonym sa...

Låter som min hund, tur att jag får bra hjälp av din kollega Carina :)

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com