Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 20 november 2014

På väg mot Götet

Jag älskar att åka tåg, Zakk ligger intill mig på sin blå filt, på andra sidan gången vilar en korthårig chihuahua i mattes knä. Jag tycker om friden och möjligheten att utan avbrott, arbeta, läsa eller bara vila.

I Göteborg, på stationen, väntar min älskade brorsdotter som sedan fyra år tillbaka är en av stadens alla studenter. Sandra brukar glädjestrålande berätta om det senaste hon fått lära sig om tänder. Kul för mig som mest ser tänder som en förutsättning för att bita av lagom stora godbitar till jyckarna.

Imorgon ska jag ge ett par privatlektioner, på lördag ska jag hålla kurs i grundträning enligt Kontaktkontraktets principer och på söndag fortsätter jag med tävlingsinriktad träning. Fokus kommer som vanligt ligga mycket på egen och hundens attityd, belöningskedjor och beteendekedjor. Kul ska det bli! Uppdragsgivare är Hundens Hus.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej alla djurkompisar!

Jag har kommit över en STOR goodie bag med godis till husdjur (hund/katt/ eller gnagare) som jag behöver bli av med! Om ni snälla vill hjälpa med mig i ett projekt jag har i skolan som handlar om djurmat så deltar ni i utlottningen av denna goodie bag!

Svara bara på enkäten här: https://jfe.qualtrics.com/form/SV_3jTm5s0uzfJo3yd (bara 2-3 frågor och tar 1 min att göra!)

Och maila sedan ett mail till: lill_lollan@hotmail.com så är ni med i utlottningen av godiset!

Tack, tusen tack!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com