Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 14 mars 2014

Sydskånska Kenneklubben, magneten och Bockarna BruseTanken var, när föreläsningen bestämdes, att jag skulle ta ett par dagar ledigt för att träffa alla härliga vänner i Skåne. Nu krympte tiden till en tummetott eftersom den kommande instruktörsutbildningen till certifierad instruktör i Kontaktkontraktet och arbetet med den tillhörande träningsloggen tog mer tid än jag räknade med.


Det blev en väldigt kul och aktiv kväll i Sydöstra kennelklubbens regi. ”Mitt liv som magnet” är en rolig föreläsning eftersom den till stora delar handlar om lek. ”Lilla fågel blå” och ”Bockarna Bruse” drog nog ner mest skratt. ”Den försvunna handen” uppskattades också. 

Tjugofyra dagar i Malmö avslutades på ett för Zakk väldigt trevligt sätt då lokföraren Bosse, när jag berättade om Zakks passion för bananer, sprang och hämtade en banan till Zakk. Tack Bosse!


Doris med matte som föredrog att vara i hundkupén.


2 kommentarer:

Annika sa...

Tack för en fantastisk föreläsning på Sydskånska kennelklubben. Idag har jag provat på en del som du pratade om och vilken härlig reaktion jag fick hos mina hundar. Här ska jag verkligen jobba på att bli deras magnet. :-) Hoppas att få höra dig flera gånger för vilken positiv energi och inspiration du ger. Tack!
Med vänlig hälsning
Annika

Anonym sa...

Hej!
Tusen tack för en mycket trevlig föreläsning! Många fantastiska tips och ideer. Både du och Zakk är så otroligt härliga och underhållande! Jag ska verkligen försöka prova att bli den där magneten som min hund bara älskar att vara med. Det är min största önskan. Tack snälla!
Med vänlig hälsning, Johanna och Valentino

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com