Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 17 mars 2014

Jag har fått en kines i näsborren


Förhandlingar pågår mellan engelsmannen och kineserna. Vem ska ligga i soffan? Vem ska få första godbiten, vem skriker högst när vi kommer hem, Nemi eller Zakk? Just för tillfället är det oavgjort. Tidigare ledde Nemi stort.

Zakk har tagit på sig ansvaret för att Nemi och Zelda inte blir antastade av stadens herrar. Helt plötsligt har han vid fem års ålder börjat visa musklerna i möten med andra fyrbenta stadsinvånare. Det inskränker sig förvisso till en rest ragg. Skvallerträning står sedan tidigare på agendan för "Lilla My", alias Nemi, som själv haft diverse åsikter om stadens andra fyrbenta invånare. Nu är "skvallret" temporärt återinfört, även när det gäller Zakk, till dess att han inser att damerna klarar sig utmärkt på egen hand.

Det är en ny upplevelse för min del, att leva med kineser. Som att till exempel komma ihåg att dra ihop näsborrarna på morgnarna när jag vaknar. I annat fall har jag omgående en kines i näsan. Å andra sidan går det att lyfta upp och dra ut kinesen ur näsborren, eftersom den betingar en vikt om ca tre kilo.

Den ena kinesen håller stundtals på att få en hjärtinfarkt då hon upptäcker engelsmannen - spatserandes runt med den älskade gröna ringen med rosa prickar - i munnen. I morse räddade jag "my precious" ur munnen på nämnde engelsman och överlämnade ringen till den stint stirrande och upprörda kinesen: jag hade just avstyrt ett begynnande världskrig. Stormaktspolitik är spännande!7 kommentarer:

Gudrun sa...

Ha ha, tur att en svart herre kan träda in och eskortera damerna i stan! Säg till när Alfons ska byta av!

Myshörnan sa...

Häftigt hur dynamiken förändras i flocken när snygga brudar oavsett storlek träder in . Sanella

Anonym sa...

Japp, snygga brudar och en gentleman!

/ej hundägare

Erika sa...

Underbart! Så roligt! Lycka till allihop.

Anonym sa...

Hahaha Ja dessa kineser som har mycket bestämda åsikter i allt. Sorry Zakk tror du kommer losa. Tyvärr engelsmannen. Skönt att kunna lyfta bort en hund eller hur? Lycka till Lena med kinesen Nelli och 3 stora labradorer

desperat hemmafru sa...

Fel anatomi tycker jag. Det där är väl ändå inte näsborren... ;-)

Eva Bodfäldt sa...

Jaså? Är det inte näsborren? Ja,ja....jag ser så dåligt! :-)

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com