Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 24 november 2013

Flyt mellan belöning och signal i fotgående>> Zakk, fogående med fokus på övergångar mellan belöningar och "fot"
Det är sällan jag ger den verbala signalen i min egen träning. Jag sträcker normalt upp mig i en visuell tävlingsposition = fot. Här har jag har valt att "dubbla" med att säga "fot" för att förtydliga övergångarna mellan belöning och ny signal. Inte för Zakk utan för tittaren. :-)

Imorgon pratar jag i radion, SR-kanalen Metropol 93.8 (P3:s lokalkanal för Stockholm. 8.00 - 8.30. Kul om Du lyssnar.


1 kommentar:

Anonym sa...

underbart att man fàr fòrnòjas igen du och Zack àr bara hàrliga!!!!!!!!!
mera mera fòrsvinn inte igen!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com