Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 20 september 2013

Livet i Skåne

Jag bor sedan i måndags i en gammal smedja mittemot slottet Toppeladugård i Genarps socken. Smedjan gränsar till en fantastisk skog och kilometerlånga åkrar. Utanför mitt fönster betar dovhjortar och varje morgon ser jag samma ekorre springa över baksidan av tomten. Jag älskar ljuset, lugnet, närheten till staden och landet.
 Igår och idag har jag arbetat på Åstorps BK. Två härliga dagar i ett fortfarande sensommarvarmt Skåneland.

1 kommentar:

Anonym sa...

underbart att du har det skònt och trivs!!!!Kan du inte visa smedjan? finns nàgot av utrustningen kvar dàr ?
Bilden àr ju rena rama nostalgin fòr mig...den àr sà làcker i fàrgerna och tànk tt ljuset finns dàr àn, vilken tid tog du fotot?
Hoppas du fàr fortsàtta att ha det skònt dàr i sòder.
ònskar
mumlorna

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com