Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 29 november 2012

High ChapparalIbland "freakar" jag ur. De sista tre träningspassen med träningskamraterna har jag och Zakk kört High Chapparal. Ni vet, en träning som bygger på mycket spring, bus och inte det minsta tillrättalagt.

Jag ställde ut en kon och en ruta, lade en hög med vittringsapporter på ett ställe och ställde ut en kon med skålar för dirigering.

Sedan tränar jag diskriminering. - Var är rutan, frågade jag den svartbente. - Var är konen? Och.....var är "leta"? Zakk beinner sig framför mig i kopplet och vid varje fråga tittade han sig ivrigt omkring. Tittar Zakk i fel riktning och på fel objekt talar jag lugnt och sakligt om för honom att han tittar på "rutan" istället för "leta pinnen".Han får jaga iväg med mig hängandes efter i kopplet. Favoriten är nog att släpa mig till "rutan" medan jag låtsats protestera. - Nej, nej, inte till rutan........:-)
 Både Zakk och jag älskar träningen och självklart blir han duktigare i att diskriminera de olika kommandona från varandra. Det är lite som att spela Memory. Tokigt och kul!


1 kommentar:

Anonym sa...

underbart roligt tycks ni ha ni tvà och det àr er bàda vàl unnat! Hoppas att alla ni fàr en skòn vinter med vit...snò och inte òver 8 gr kallt!

hàlsar Mumlorna

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com