Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 25 oktober 2012

School for Paws

Jag har precis gjort de sista översättningarna inför resan till England imorgon. Det är alltid spännande att se hur hundträning bedrivs i andra länder. Emma Collings som driver School for Paws är utbildad av Victoria Stilwell. Emma bjöd in mig i somras efter att ha läst Kontaktkontraktet på engelska. Kursen grundas helt på Kontaktkontraktet eller Follow Me- a Deal With your Dog som den heter på engelska.

Jag ska hälsa på lite kollegor och fick dessutom en inbjudan av en engelsk polis/hundförare när jag var på konferensen som SBK och House of Learning höll i söndags - tisdags. Jag får se hur mycket jag hinner. Jag ska hinna med lite utställningar också- konst alltså!1 kommentar:

Gudrun sa...

Victoria Stilwell gillar jag. Befriande att se ett utländskt hundprogram som var vettigt - i motsats till andra viskande typer.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com