Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 4 oktober 2012

På premiärjakt i ett höstvackert Skåne

Jag och Zakk blev inbjudna av Carin och Isac Träffe att komma och jaga rapphöns och fasaner i natursköna Skåne. Det blev en fantastisk upplevelse i goda vänners lag.
Under sommaren ersatte jag Zakks liggplats med en flygbur. I söndags var det dags för premiärturen, Arlanda - Sturup. Det gick utmärkt! Här övervakar Zakk att installationen av hans mobila hem går rätt och riktigt till. Isac kör.

Fem laxar i en laxask. Ont om utrymme var det gott om. Notera Zakks tunga till höger på bilden. Självklart slänger man in ett gäng hundar tillsammans i en bur. Klart det fungerar! :-) Zakk vande sig rätt fort. Det var ju ungefär som Stockholm i rusningstrafik, förutom att detta var väldigt mycket roligare.


Thomas och Carin under en paus.

Isac med sin otroligt vackre Yoda.
 
Skåne från sin allra bästa sida.
 
En mycket trött Zakk sover djupt i sin bur, i väntan på att personalen på flygplatsen ska hämta honom.  Ett stort tack till er alla! Vi har haft en toppenvistelse i vackra Skåne.


1 kommentar:

Anonym sa...

katten ocksà, gàr ju inte att se Zakk!!! enbart en kolsvart stor flàck och pà den andra bilden syns bara en ròd tunga..vilken tur!! den àr vackert ròd, sà den syns! Fòr nàsta bild sàtt en halmhatt pà hans huvud, ett tips bara.

Skàne ser ut att ha visat sin vackra sida, hàrligt att ni hade det hàrligt! Kanske skriver du nàgot mera om denna tripp? fràgar och hàlsar mumlorna

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com