Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 2 mars 2012

Svart med beige tecken

Jag har äntligen efter mycket sökande hittat honom. Han är svart med beige tecken, ganska högbent och kommer med lätthet ta sig fram i terrängen - om det inte är alltför knöligt. Det klickade mellan oss på en gång.
Pigg och glad med bra balans. Dessutom väldigt samarbetsvillig. Jag tyckte även att dådkraften verkade bra, så ung han är. Jag provade honom genom att svänga av grusvägen och ut i terrängen. Inga protester överhuvudtaget.
Hans arbetsnamn är just nu Musslan.

Det har definitivt varit väl investerade dagar. Genom att provköra flera modeller fick jag en uppfattning om skillnaderna mellan bilarna och vad jag verkligen vill ha. När jag väl bestämt mig träffade jag två säljare av samma märke och fick offerter. De skilde 15000 kronor i värderingen av min Volvo XC 70 mellan dessa två firmor. Det lönar sig med andra ord att ha gott om tid på sig i valet av bil. Jag kan rekommendera att köpa bil under sportlovet. Lugnt och stilla på varenda bilfirma!

4 kommentarer:

Anonym sa...

musslan och honom? Vad àr det fòr bil du kopt? Men
sà himla skònt att du hittat vad du sòkte, mà du nu bli nòjd,
hàlsningar
mumlan

Anonym sa...

Vilket märke är det, Eva? Håller just nu på att leta efter en 4WD bil som är hög nog att ta sig över stubbarna. /Gerd

Eva o Zakk sa...

Det är en Nissan Qashqai. Den är faktiskt inte fyrhjulsdriven utan framhjulsdriven. Däremot har den högre markfrigång än en vanlig personbil.

Malin sa...

Bra val. Skitsnygg!!!
Men hur man kan överge volvo är för mig en gåta...

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com