Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

lördag 17 december 2011

...och ute faller vinterns första snöflingorSjälv har jag kört Zakk till Sörmland där han under nio dagar ska gästa Pila, dotter Chimmie, "svärmor" Tizzla och sist men inte minst slaven i familjen Karin som ser till att rasta, träna, mata och gulla med herrskapet.

Karin lade pannan i djupa veckan när jag kom släpande med Zakks blötfoder. Jag gav ju som bekant upp idén med torrfoder i somras, efter Zakks bekymmer med tonsillerna.
Karins djupa veck i pannan grundas troligen i de dramatiska scener hon ser framför sig. - Varför får Zakk när jag inte får, tjuter damerna i kör.

Jag skulle säkert kunna återgå till torrfoder, men jag kommer antagligen inte stå ut med Zakks anklagande blick om jag skulle sätta ned en skål med torrfoder. - Tänker du förgifta mig?

Vi var ett gäng som tränade idag. Jag ville ha störning i form av visselsignaler och sura tillmälen som man stundom kan höra under träning. Zakk gjorde en liten båge runt "surpuppan" med jobbade effektivt. Det ska bli härligt att lägga upp träningen inför våren när jag kommer tillbaka hem.
Hemma är det lugnt och stilla utan Zakk. Resväskan är nästan färdigpackad och jag har tagit en paus för att skicka en hälsning till er innan planet lyfter imorgon bitti vid 07.00.
Vi hörs om ett par dagar. Till dess är ni välkomna att kika på lite kurser som jag lagt in inför vintern/våren.
>>> Kurser under vinter/våren 2012

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sådan träning skulle vi också behöva. Ha det nu så härligt i solen. God jul och gott nytt år!
Tina

Marie, Troya o Tyra sa...

Önskar en härlig semester! God jul o Gott nytt 2012 med fina tävlingsframgångar önskar vi!

vita drömmar och svarta tassar sa...

Önskar er en mysig Jul!
Tack för all peppning och kloka ord med din föreläsning i Värnamo...Nu kanske det finns hopp om passivitet i jakten thihi kanske..

Ha det bra och ett gott nytt tränings år!

wivi//chivas

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com