Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 15 december 2011

Får hunden följa med in i kyrkan?


En dag under min föreläsningsturné någonstans i Sverige passade jag på att besöka en av våra vackra och berömda kyrkor. Zakk fick vänta utanför kyrkporten medan jag gick in och tittade på allt det vackra en kyrka erbjuder sina besökare.


Plötsligt kommer en labrador farandes, som skjuten ur en kanon! Efter labradoren kommer en icke namngiven person med ett stort leende över hela ansiktet. - Hundar är också välkomna, och din hund såg dessutom så ensam ut där han satt och väntade på trappan. 

>> Änglahund

5 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt! Och på kyrkogården i Strängnäs är hundar också välkomna. Det kan man ju tycka är självklart...Min pappa satt på en bänk i sällskap med deras beardis vid mammas grav varje dag i flera år. Ha en bra jul etc (jag ska jobba) Kram ET

Annika sa...

Härligt tycker jag!

Anonym sa...

Åsnor får också följa med http://st.nu/medelpad/timra/1.4200972-kandisasnan-gjorde-succe-under-julspelet?m=print

Anonym sa...

Men så gulligt :)

Katarina och Qasper

Elon och Linus matte sa...

Tycker absolut hunden kan få följa med in. nÄR JAG LIGGER I KISTAN EN DAG OCH OM VI Har hund/hundar då, så skulle jag vilja ha dem med in i det sista. De är allt för mig.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com