Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 9 september 2011

Start på föreläsningsturnen i Studiefrämjandets regi


Förutom förmånen att arbeta med mitt intresse, får jag också se mycket av landsbygd, städer och länder som jag annars inte fått möjlighet till. Den 28 september är det avspark i Stockholm för föredraget On/Off. Sedan reser jag genom Sverige med Kiruna som absoluta nordligaste punkt och Kalmar som den sydligaste punkten. Tyvärr besöker jag Kiruna alltför tidigt på säsongen för att uppleva ishotellet i Jukkasjärvi.

Hundens On/Off - Stockholm den 28/9.

Klicka här så hittar du resten av min föreläsningsturné.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com