Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 1 juni 2011

Semester

Alla vårar är hektiska, så även min! Nu  tar jag ett par dagar ledigt och sticker till Venedig. Jag har varit där som barn men bara över dagen. Jag och min tolk åkte ned över dagen när jag jobbade i Italien för en herrans massa år sedan.

På med gympaskorna och sedan ska vi "lydigt" följa promenadvägarna, allt enligt den resehandbok jag köpte. Jag kompletterade den även med en bok om arkitektur och konst. Vi bör med andra ord klara oss i fyra dagar! :-)
Jag fick ett väldigt roligt besked från Owen Jones, min samarbetspartner i England, som skickade mig den första engelska recensionen skriven av Jez Rose. Bläddra nedåt så hittar du recensionen av Follow Me - a Deal with Your Dog, som Kontaktkontraktet heter på engelska.

Ha det gott så hörs vi nästa vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com