Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 29 juni 2011

Midsommarlekar och jaktträning med Guy Bennet


Guy Bennet var en mycket sympatisk tränare med stor pedagogisk förmåga. Han fick såväl förare och hundar att tänja sina gränser. Annika Westerlund förde anteckningar. Jag vet inte om Annika eller jag har missuppfattat en markeringsövning. Jag är tämligen säker på att när vi testar att blåsa stopp vid en markering ska apporten ligga i frånvind och föraren tar tillfället i akt att blåsa stoppsignal när hunden har passerat apporten. Sedan blåses en närsökssignal mot föraren.
Midsommarlunchen med sedvanlig nubbe, sill och potatis intogs på bryggan. Till och med Guy hängde med i snapsvisorna.
Ingen Midsommar utan lekar. Patricia och Bitte på startlinjen.

Den dagen som Lisa skaffar en jaktlabbe så ska Guy köpa sig en golden. Ja,ja......vi får väl se. Jag har en känsla av att vi inte får uppleva den dagen. Lisas Fido var en synnerligen duktig jycke.
Jag och Guy i samspråk. Guy hade en enastående förmåga att läsa såväl förare som hund.
Vädret var varmt men en aning nyckfullt. Jörgen och ? har gömt sig under några granar i väntan på uppehåll.
Guy och Bitte Rövardotter hade inte alltid samma åsikter till allas stora nöje.
Zakk skötte sig mycket bra och jag är både stolt och väldigt nöjd med honom.
Tack till Bitte Sjöblom för ett bra arrangemang och tack till Patricia och Kjell för er enorma gästfrihet.                                                                                                                 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha - Bitte Rövardotter - passar bra på henne tycker jag! Kul att träffas Eva. Hoppas vi ses snart igen! Hälsningar Ann-Maj

Annika, Diesel o Indy sa...

Hmm... det var ju så jag menade :D Nu när jag läser om anteckningen ser jag hur felformulerat det är. Tack!:) Kul att du tittade in på min blogg!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com