Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 23 juni 2011

Glad Midsommar!

Jag har firat många trevliga midsomrar. En av de absolut roligaste var när Marie Fogelquist som driver House of Learning och jag bestämde oss för att fira Midsommar tillsammans med hönsen. Ja, inte så att vi skulle fira tillsammans med dem, men vi började dagen med att träna varsin höna att spela basket. Tokigt roligt var det! Sedan fortsatte vi inomhus eftersom det i sedvanlig ordning började regna. Lite vin blev det nog också i sanningens namn. Vi fortsatte med att bygga beteendekedjor med hjälp av Legobitar. Den ena av oss hade bestämt en kedja som den andra inte hade den blekaste hum om. Sedan klickade vi varandra. Tror kanske att vi var vassast i början :-).

 Sedan följde flera år av trevliga men mer traditionella firanden. Tills nu, då Midsommarhelgen ägnas åt jaktträning för en engelsman vid namn Guy Bennet. Det ska bli trevligt och förhoppningsvis mycket lärorikt.

De senaste dagarna har faktiskt ägnats åt bruksträning. Framåtsändandet artar sig bra, likaså gick spåret väldigt bra idag. Jag har inte tränat mycket under våren. Det har blivit mer jaktträning än brukssträning. Den obalansen ska åtgärdas under sommaren. :-)

Jag hoppas ni alla får en härlig Midsommar med många glada och lata dagar i ett sommarvarmt Sverige.

3 kommentarer:

Gudrun sa...

Detsamma önskar jag och Alfons från ett uppklarnande Dalarna!

Anonym sa...

Hoppas du får en trevlig midsommar utan hönor ;) Kommer ut i morrn o kollar på träningen för Guy B
Inga

potti sa...

Klara och matte önskar dig en trevlig sommar 3 hoppas vi kan ses snart igen ♥

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com