Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 6 februari 2011

Carina till Surahammars BK

Jag har slappat i helgen. Igår var jag på årsmöte på min egen klubb Solna-Sundbybergs Brukshundklubb.
Zakk fick ett fint vandringspris:bästa lägre klass hund under 2010.


Under tiden upprätthöll Carina ställningarna i företaget genom att presentera och praktiskt demonstrera Kontaktkontraktet och studiematerialet för instruktörerna på Surahammar Bk.

Idag har jag varit och hälsat på Zakks-Pilaungarna. Innan jag slängde mig på golvet hann jag och Karin med lite träning med våra något ringrostiga hundar.

Vi startade med hundar under "hopp och lek" och med skott. Zakk travade omkring oss på ca 15 meters avstånd när Karin sköt det första skottet. Den svarte förvandlades till en gazell och flög med höga skutt i skottriktningen. Efter ytterligare två "tomskott" insåg Zakk att vi sköt med falsk flagg och sökte istället kontakt med mig vid vänster sida. Då började vi träningen!!

1 kommentar:

Anonym sa...

hjälp va mysigt med valparna ♥♥
Hälsn Annelie & Kevin :)

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com