Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 23 november 2010

Ny hemsida

Min höst har varit full av spännande projekt. Förutom redigeringen av den engelska Kontaktkontraktet som nu går att förbeställa har jag även byggt en ny hemsida. Jag och jag förresten.....

......som vanligt har jag skickliga proffs omkring mig. Märta Segerström som med bravur gjorde layout till den senaste och uppdaterade Kontaktkkontraktet, har gjort lay outen till nya hemsidan,

Niklas Forsberg på Hallberg /Co har skickligt och snabbt snickrat ihop sidan och Joanna LeBlanc har med glatt tålamod och drivkraft dragit i trådarna.

Kika in och se dig omkring. Det finns säkert en del saker som jag har missat och som behöver ändras. Om du hittar felaktigheter så är jag mer än tacksam om du meddelar mig det. 

En stor förändring är att du anmäler dig och betalar via Paypal när du gör din anmälan. Enkelt och smidigt!

Välkommen in till nya hemsidan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


5 kommentarer:

Gabbe sa...

Tänkte bara berätta att en kompis som just nu läser Kontaktkontraktet (efter lite tjat från mej) ska önska sej den i julklapp OCH födelsedagspresent. Helst hade hon velat stå på torget och dela ut till alla hundägare

"HÄR, läs och lär!"

Marre & Rasmus sa...

Din hemsida blev så läcker nu ;) Lätt och hitta allt å inte lika plottrig ;)


Har en liten fråga till dig... Jag tränar lydnad med min Papillon och för ett tag sedan vågade jag mig ut och tävla. Visserligen var det bara en träningstävling men kändes som en riktig. Blev stort förvånad då min Rasmus gjorde massor av tabbar fast han inte gör det på träningen Vad gör jag för fel tro? Har alla dina böcker och fått mycket hjälp på vägen av dig, men hur kommer det sig att han glömde just då, förstår ingenting och nu vågar jag inte tävla igen Vore dig evigt tacksam för ett svar på detta mysterium.


MVH Marre och Rasmus

Maria sa...

Hejsan!

Vilken härlig blogg du har! Hundar, är dem inte underbara? :) Kikade även in på din nya hemsida, jätte snygg! Kommer besöka den fler gånger eftersom den var väldigt intressant. Speciellt med hundkurser och sådant. :)

Du får gärna kika in på min hundblogg och kika lite, där finns det tips, fakta, roligheter och allt möjligt som har med vovvar o göra. :)

Ha en bra dag!

Kramar från Maria

Eva o Zakk sa...

Hej Marre!


Det troliga är att du under träning gör saker som du sedan inte gör under tävling.

Är du van att bli kommenderad eller var det första gången?


en mycket stor del av all inlärning och träning handlar om generalisering- och diskriminerinsträning. Du behöver träna i en mängd olika miljöer och det är viktigt att du tänker på vilken signal som utlöser hans beteende (det kanske är flera som du inte är medveten om).Lika viktigt är det att tänka på vilka signaler som inte ska utlösa beteendet.


Välkommen på kurs eller föredrag!

Marre & Rasmus sa...

Tack för ditt svar Eva… Och nu ser jag vad felet beror på. Vi tränar mest på gården vår och ensamma oftast. Så nu ska här ändras en hel del och börja tränas mer med andra och överallt där vi kan och får.


Vi kommer att gå kurs hos dig i vår hade jag redan planerat. Så vi önskar dig en härlig vinter och vi ses i vår

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com