Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 22 oktober 2010

Happy holiday folks!

I hope you all will have a great weekend; with a lot of fun!

Mina ögon går i kors efter två dagars korrekturläsning av den engelska översättningen, men nu har jag gjort det sista. Eller.....det har jag naturligtvis inte gjort eftersom mina synpunkter leder till förändringar. Normalt sett är det sällan ett begåvat drag att läsa sina egna texter men eftersom det är en engelsk text så är den "ny" ändå.

 Kontaktkontraktet

Jag skickade iväg 8 stycken kapitel till Robbin  på översättningsbyrån för en stund sedan och fick det vändande svaret: - Helgen är räddad! Tack!   

Svensk, tysk, finsk och norsk utgåva..........so far.......

 

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer:

Gabbe sa...

Jag vet folk som väntar på den engelska i alla fall. Lite mitt "fel" är jag rädd

Annelie & Kevin sa...

Åh va roligt

Ha en bra vilo- helg nu

Erica sa...

HAHA... När jag läste detta tänkte jag en rolig tanke... Kan du inte översätta boken till fler språk så att exempelvis befolkningen i afghanistan, kina, japan och korea kan läsa? De behöver en ny syn på hundhållning och djurhållning i allmänhet...

Eva o Zakk sa...

Nja, de behöver nog en ny syn på mer än hundar! Japan undantaget! Där räcker det kanske med en djupare kunskap om hundars beteende.

mumlan sa...

Glòm fòr all del inte Spanien och alla spansktalande dessa som nu i sin rikedom' kòper hundar,hundar,hundar....

men ingen har en susning om hur man behandlar eller uppfostrar de arma stackarna

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com