Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 3 maj 2010

Ögon känsliga för grönt!

Jag har inte riktigt vant ögonen vid att träden plötsligt skiftar i grönt. Mina ögon är vana vid att se snö!

Carina min kära medarbetare, befinner sig definitivt på breddgrader utan snöhögar. I förrgår flög hon till Neapel och vidare med båt  till Capri för att coacha min barndomskamrat Karin och hennes valp Tequila .  Avundsjuk? Nehej då, inte alls!

Om ni mot förmodan tror att jag är en ädel och generös uppdragsgivare, så tar ni fel!  Hur jag än försökte trycka in en liten Capriresa, så gick det inte. Å andra sidan, är jag glad över att en av Sveriges bästa tränare tar hand om Karin och hennes första hund. Det är säkert en bättre lösning än om jag själv hade åkt.  

Tequila

 

 

7 kommentarer:

Annelie & Kevin sa...

Åhh gud så söt lilla Tequila är

Av egen erfarenhet så är jag heeelt säker på att din barndomsvän får den bästa hjälpen av underbara, roliga Carina .

Tack vare Carina så lever Kevin idag, så är det

Jessica sa...

Om du tycker det gröna blir allt för jobbigt så är du varmt välkommen upp till Åre. Här finns det gott om snö kvar och några blad på träden har inte synts till. Om du vill spåra eller gå i skogen utan risk för ormbett eller fästingar så är det här du skall vara.

Hälsningar (HIK)Jessica och Henry

Eva o Zakk sa...

Jessica!


Jag ber att få återkomma. Min själ håller just på att tina upp efter vargavintern. Det är bara ögonen som ännu inte vant sig.

sabina sa...

Åå guud så söt!! :D

sanella sa...

Hmmm vad är det för hundras?

Eva & Zakk sa...

Vete attan! Blandras i flera generationer bakåt. En äkta Caprimix.

Maria sa...

så söt :)

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com