Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 11 maj 2010

Gävleprovet närmar sig

Jag förstår inte riktigt var min lilla valp tog vägen. Från att ha hängt på (i) min arm så har Zakk vuxit upp till en ung vältränad kille som ska debutera i nybörjarklass i jakt på lördag.

Håll en tumme, för man vet aldrig vart det bär hän med ynglingarna. Jag har haft tur med mina tre tidigare hundar och alltid lyckats få en etta som krävs för att flytta upp en klass till öppen klass. Ska turen stå mig bi även den här gången eller är det någonting som vi har glömt att träna/generalisera? Spännande och  lite positivt pirrigt.

 

9 kommentarer:

Fran sa...

här hålls både tummar o tassar men jag vet att det kommer gå kanon! lycka till!!!!

Linda sa...

Oj vad spännande!!! Vi håller tummarna men vi tror att lille Zakk fixar det galant

Anna H sa...

Åhå, det är i Gävle ni ska tävla!! Kanske värt att ge sig ut i provmarkerna och kika då!


Lycka till önskar Anna och Grym!

Helen Kjellander sa...

Hej vi håller tummar o tassar för er i Småland. Lycka till Helen o Alice

mumlan sa...

Eva och Zack...

borde bli en fulltràff!!!!!!

Åse o Trolle sa...

Även på Västkusten håller vi tummarna och tassarna. Tack Eva för alla dina generösa råd och de AHA-upplevelser du ständigt bjuder på i din blogg. Jag har just provat din variant av hakan-i-backen träning och då föll slanten ner!

Monica Hillman sa...

Du klarar det galant !!!

Ni är så vältränade !

Lycka till kram !

Monica o co.

Kicki sa...

Och hur gick det då ?

Johanna sa...

Å, blir helt blödig när jag ser små voffsingar. Så fina.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com