Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 18 maj 2010

Gasen i botten

Idag hann jag mycket! Klockan 9.45 var jag i Tullinge för lydnadsträning av Securitas väktare/hundar. Trevligt, inspirerande och roligt. Sedan åkte jag till kurslokalen och höll ett föredrag i "Fyra vägar till en bra kommunikation".

 

Vi hade lite småsnack (Tullinge) om hur tung en tungapport egentligen är (4 kg) . Med tanke på vilka stockar våra fyrbenta vänner ofta släpar runt på i skogen så kan knappast den tunga apporten vara något större problem för våra voffsingar.

 

Ps. Fick den här länken av Anette. titta och dröm om semester. Sommar

 

7 kommentarer:

Gudrun & Alfons sa...

Härlig film! Minsann - var det inte en "liten" Alfons med i filmen...

Tessan sa...

Kan man bli annat än glad när man ser den filmen?!!!!Sommar! Kram

Maria sa...

fin blogg du har :)

Veronica & Hobbe sa...

Vilken härlig film. Längar till semesterna

Githa & Soda sa...

Min kompis Kerstin hade en Lancashire Heeler som bar 4 kg:s apporten. Hon lättade nästan bak . Hon var ca 25 cm hög, klarade hon det så kan inte tyngden vara ett problem för en hund av brukshundsras .

Annelie & Kevin sa...

vilken gullig o fin film, jag blir tårögd av såna där

Ingrid sa...

Helt rätt Eva. Jag tyckte så synd om min lilla tjej och var livrädd när vi tränade tung apportering att hon skulle tappa den på tassarna. Formligen kastade mig över henne för att avlasta henne från den hemska saken. Tills jag noterade att hundarna sprang i kapp ner till appellplanen på morgonen för att vara först på tunga apporten. Den som klippte den höll fast i ett järngrepp under hela rastningsrundan. Till och med gjorde både ettan och tvåan utan att släppa den. Sedan dess har jag aldrig tyckt synd om min lilla tjej...

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com