Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 25 april 2010

Spårtävling och skvallerkurs

Det har varit en intensiv helg. Igår morse åkte Zakk och jag till Danderyd-Täby Brukshundklubb för att titta på distriktsmästerskapen i spår. Idag hade jag skvallerkurs med ett gäng glada hundar och ägare.

Igår passade jag på att kommenderingsträna Zakk på en av de tomma planerna. Jag satte honom utanför planen, gick  (utan hund) själv in på appellplanen och kommenderade sedan mig själv. "Framåt marsch", "höger om halt", "helt om marsch" osv.

Zakk satt som ett ljus och tittade på mig där jag gick runt under min egen tämligen högljudda kommendering. När han hade rätt atttityd stämpade jag ut honom med "bus" vilket innbär att han fick dundra fram och leka vid min vänstra sida. Fem minuters träning, sedan var det slutlekt på planen.

Zakk kliade sig i huvudet över att det sköts utan att någon av hundarna på appellplanen fattade någonting!

Platsliggning

 

Zakks bästis Moa.

3 kommentarer:

joakim sa...

Tack Eva för en intressant och lärorik kurs! Det skvallrades förfullt på tågresan hem, så jag tror tjejen har fattat galoppen.

Nu ska vi träna och utveckla det mera.


Mvh Jocke& Nenya

Marie Spännare sa...

Hej,

Tack för en superbra dag! Vi fick verkligen något nytt att bita i! Jag fick ju låna ett snöre av dig och binda i lekvanten till Pelle. Det fick jag tyvärr med mig hem. Vad gör jag, skickar?


Mvh, Marie och Pelle

Eva & Zakk sa...

Hej Jocke!

Lycka till med träningen med Ronja Rövardotter.

Marie!

Jag tror att jag kan donera snöret till Pelle.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com