Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 7 mars 2010

Zakk genomgår mandomsprovet på Waxholm BK.

Igår morse klockan 6.45 bar det av till Waxholm. Kölden bet rejält i kinderna och en förväntansfull skara fick vänta någon timme tills temperaturen stigit med några grader innan vi kunde börja mentalbeskrivningen.

Eftersom det bara är brukshundraserna som får anordna egna MH,n så fick Cissi och jag "hänga med" briardklubben som stod som arrangörer. Både Zakk och Adder skötte sig med den äran. Att delta i ett MH är lite som en dag på Gröna Lund. Jättekul och lite läskigt!  Är ni nyfikna på hur det går till praktiskt kan ni söka på MH beskrivning på You Tube.

Mentalbeskrivning Hund

Vi filmade men tyvärr strulade ljudet. Vi ska försöka fixa det. Oavsett vilket så kommer jag snarast möjligt att lägga ut filmen på You Tube. Då  kan ni själva se hur det gick för Zakk på hans mandomsprov.

 

Zakk leker med Victoria som är testledare.

Jippie!

- Äntligen slipper jag skvallra på harar. Jag tar den matte!!!!

Bromsen, bromsen, bromsen..........dunk!!!!!!

Äsch! Varför den lilla fåninga haren när jag hittade en mycket större hare ovanpå lådan!!!

 

- Kolla matte vad du får av mig!

Avståndslek med Bonnie.

- Hjälp......idiot......jag är inte rädd för dig......

- Jag är både listig och stark. Mig skrämmer du inte......så mycket...

Ljudkänslig......jag....?

E han din kompis matte....?

Han e inte min i alla fall......stick!!!!!!!!!!!

Så här brukar jag göra..........

 

Zakk tackar och bugar för en dag på Waxholms Gröna Lund. Tack till Victoria, Bonnie och Lorentz för en rolig och intressant dag. Tack också  till Waxholms BK och Briardklubben.

 

 

 

10 kommentarer:

Sandra sa...

Härligt att ni hade soligt och fint väder!

Johanna sa...

Schysst avlämning av haren!

Jenny sa...

Underbara bilder! Kommer precis ihåg hur det var när jag gjorde mentalbeskrivningen med min labrador!

Och underbara bildtexter!!

Linda sa...

"Så här brukar jag göra" är ju grymt passande när man stöter på spööööken i skogen :D

Det ser ju ut som om du ska vara jättenöjd och mallig för din fantastiska lille superdåååre!


Kram kram

Karin sa...

Det är så roligt med MH-test! Vi fick åka till värmdö brukshundklubb efter att ha stått på många listor på olika brukshundsklubbar. Falcon skötte sig kanoners! Äckligast va helt klart spökena!!

Eva & Zakk sa...

.....och tack så väldigt mycket till boxerAgneta för bilderna

Eva & Zakk sa...

Linda!

Jag är supermallig. Vet inte riktigt vilka superlativ jag ska ta till. Jag säger väl som alla andra hundägare: Världens bästa hund!!

Kicki sa...

Hamnade på ett kompletterande MH idag Behövde tvätta bilen efter vintern och köpte mackens brutalaste program. Hade tänkt att jag och vovven skulle stå utanför och vänta, men principen byggde på att man åkte med in. Vovven och jag alltså Det var väl inte så självklart att det skulle stå på listan över trevliga aktiviteter, eller ens ointressanta.
Vi har nu satt upp den på listan för obegripliga och något tråkiga aktiviteter. Finns det månne en kompletterande punkt på MH´t där man kan fylla i 1 på biltvätt?

Carina Larsson sa...

Nero var till Waxholm på MH för en månad sen. Jag är helnöjd både med honom och det otroligt trevliga bemötandet och upplägget de har i Briardklubben Vad gäller biltvätten.... så ligger Nero kanske på en 3:a Hahaha....

Maria sa...

Härliga bilder


Dom är så bra på Waxholms BK och Briardklubben.. vi hade också Lorentz och Victoria. Vi var hel nöjda med vårat MH..Kanon dag.

/Maria

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com