Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 14 januari 2010

Liten har blivit stor

Zakk är höftled- och armbågsröntgad. Nu inväntar jag på besked från SKK. Förhandsbeskedet är positivt, men även om det inte hade varit det, så har jag lärt mig att det inte går att stirra sig blind på en bokstav eller en siffra.

Jag har träffat hundar med dokumenterat dåliga höfter som är pigga, glada och som rör sig obehindrat. Självklart är det välmusklade hundar som lever ett aktivt liv. det är inte självklart att en hund med hd növändigtvis har problem.

Ett underbart besked är att Mamma efter 3,5 månaders sjukhusvistelse fick komma hem idag. Jag har just pratat med henne och glädjen är enorm! Jag och en av mina bästa vänner åker ner den 30/1 till Teneriffa. Det ser vi alla fram mot!

12 kommentarer:

Annika Larsson sa...

Åh, vad roligt att höra! Glad för er skull . Kram Annika

Petra sa...

Vad underbart att höra! Vad skönt för mamma att få komma hem och äta riktig mat.

Tina sa...

Härligt med mamma!

Märta sa...

Min Kalle (samojeden) blev röntgad D+E på sina höfter som ettåring. Han har jämt varit hur sprallig och aktiv som helst. Det är först nu när han är nio år som han har börjat bli lite stel och krokig, men han springer, hoppar och är på strålande humör fortfarande!

Tove sa...

Vilket snyggt täcke

Fran sa...

Härligt att höra Eva.


Vi ses nästa lördag, då kommer jag och Aska att göra vårt bästa för att få ordning på koncentrationen


ha en bra helg

Åsa sa...

Hej Eva

Om man har en hund som har låg tröskel för att ta till skällande i olika situationer, t ex när hunden får upp vittring på joggare, hundar, rådjur då den är lös ute - kan man dra nytta av skällandet när man lär den skvallra? Eller blir skallet negativt för folk man möter? Tacksam för svar
/Åsa

Githa & Soda sa...

Skönt med mamma!

Monica och Mirre sa...

Så underbart att DinMamma har fått komma hem! Kram Monica

Inger o Bosse sa...

Vad härligt att mamma åter är hemma! Vi tänker mycket på er.

Kramar

Inge o Bosse

Petra sa...

Muskler är bra! Charlie har på ålderns höst fått PL, vilket förvånade mig då han alltid har haft UA på alla veterinärundersökningar. På Strömsholm förklarade de det med att han har haft så himla mycket muskler som har hållt knäet på plats - så ingen har kunnat upptäcka att det egentligen är rörligt. Men när musklerna nu avtar börjar knäet att röra sig.

Eva & Zakk sa...

Hej Åsa!

Som du mycket riktigt misstänker: Du skrämmer slag på andra människor om du låter din hund skvallra med skall. Läs mer i Kontaktkontraktet där jag beskriver vikten att träna hunden att skvallra utan inslag av skall.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com