Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 27 januari 2010

En tuff arbetsdag är äntligen till ända

Morgonen började med fördel Zakk. Sex km skidåkning med excalterad labrador. Excalterad därför att han får springa fort (nåja), bita tag i staven och bogsera mig i uppförsbackarna.

Hem igen, in i duschen, på med icke hundkläder, ut i bilen och in till stan. Leta parkering, leta parkering, leta parkering - hitta parkering, äntligen!

Skynda, skynda till Centralbadet där Carina väntar på mig. In i omklädningsrummet, av med kläderna, på med morgonrockar och tofflor - massage!!!!

Lätt groggy ses vi vid poolen. Kliver ned till baren och äter en fantastisk rödbetslunch med chevre och varsit glas rödvin. Därefter slår vi våra kloka huvuden ihop och sätter igång arbetet med att göra en studieplan till Kontaktkontraktet och handledningen. Efterfrågad och nu på väg! Vilken arbetsam dag i mitt liv!

5 kommentarer:

Jill och Peter sa...

Vad jobbigt du har det Eva ;) Kom ner och hälsa på oss om du har tid/lust någon dag! Kramar

Eva & Zakk sa...

Absolut!

Nyfiken som sjutton, men jag har hört ryktesvägen att får en pensel eller hammare i näven...
Stämmer det verkligen?

Jill sa...

Med dina färdigheter kanske det finns risk för en "hund i näven" :) Ring så fixar vi en lunch och en hammare..inga problems! Kram

Anna sa...

Vad trevligt att ha hittat din blogg Haft din bok "Kontaktkontraktet" länge och har/har haft stor nytta av dina kunskaper. Kommer följa bloggen med glädje. Allt gott//Anna

maria med flatgänget sa...

Hej Eva!

Massage på centralbadet låter underbart.


Måste fråga dig. En av mina kompisar har en snart 1-årig pumi som skäller vid möte (hund eller människa) på koppelpromenader när hon går med matte men är tyst när hon går med andra. Hon smiter så fort hon får tillfälle och har buskul när hon springer runt och retas med matte. Har du nåt tips eller nån kurs som kan passa?

Har ju sett dig lösa hopplösa problem hos hundar på kurserna jag gått genom åren så jag gissar att du har nån bra teori

Hälsningar

maria

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com