Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 14 december 2009

Labbla-dååren och hans barnvakter

Jag har haft middag ikväll för Linda, Johan och Moa som barnvaktat labbladååren i två veckor.
Labbladååren gick fot med Linda till bilen och tänkte uppenbarligen följa med tillbaka till Åkersberga. Är i kvalet vad som är kriteriet för en bra hundvakt? En där hunden ville flytta till hundvakten, eller en där hunden kastar sig om halsen på sin matte med skygga blickar riktat mot hundvakten? Hrm...... Labbladååren säger att han önskar sig ett klippkort till huset Frisk/Mattson i julklapp.


 

 

5 kommentarer:

Kicki sa...

Känner igen dilemmat. Men jag har gjort mitt val: Jag väljer hundvakten där Nessie tränger sig in genom dörren och inte ägnar mig en blick. Alternativet är ju att under stor vånda släpa in den hukande och förkrossade hundkraken till något ställe där hon absolut inte vill vara. Hur kul är det då att gå iväg på det där roliga man skulle göra?

Eva & Zakk sa...

Nja....valet är ju ganska enkelt. Om Zakk hellre går med hundvakten än mig så vet jag att han har haft det bättre än bra!

Petra sa...

Jag släppte på kontrollen och lät Eshter vara hos hundvakt för första gången i helgen och jag lovar att hon inte saknade mig ett dugg! Men så var hon också hos de bästa man kan tänka sig: Johanna och Pago. Endast en så engagerad hundvakt duger för sessan!

Anette sa...

Var rädd om denna hundvakt

Hon verkar helt perfekt

Sån skulle vi behöva till "dampkeesen"

Anna H sa...

Med en sån liten proffstränare i familjen, som belönar kontakttagande med sorbetglass(ser det ut som),kan vem som helst förstå att Zakk haft det bra på sin semester!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com