Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 22 november 2009

Söndag

Jag börjar må bättre. Idag pallrade jag mig iväg till gymmet för att ställa mig i deras massagedusch (ingen träning). Glömde dock att ingenting är öppet på söndagar i ett katolskt land: I alla fall det som ligger utanför ramen för turism.

Istället tog jag en promenad längs stranden. För ett par dagar sedan drog ett enormt skyfall över Puerto vilket ledde till att barrancon, som avleder regnvattnet från Teide ner i Atlanten, översvämmades. Det händer oerhört sällan och i de fall det trots allt inträffar, sker det på våren i samband med snösmältningen på Teide. Övriga tider på året brukar spanjorerna parkera sina bilar i barrancon - så även nu!

Ni kan ju tänka er följderna när regnmassorna översvämmade barrancon.

Playa Jardin. Här låg tidigare en kaktusträdgård - så icke mer. Solbadarna lyser med sin frånvaro eftersom stranden numera är full av stenar och bråte.

 

Kvar ligger en övergiven solstol. Strandpromenaden som alla flanerar, ligger övertäckt av sten och grus.

 

Den här hunden passerar jag ofta. Han ligger majestätiskt och iakttar allting som försiggår. Han ser ut att vara i god kondition så det går säkert ingen nöd på honom.

 

Grandisen ser jag ofta, alltid lös. Den här morgonen tillsammans med husse som går en bit framför. Hon går stelt och skäller då och då på husse, när hon tycker att han ska vänta in henne.

 

2 kommentarer:

Monica sa...

Oh så skönt att Du är båttre- Men fortsätt att ta det lugnt. Kram Monica

Assistenten sa...

Kära vän, nu får ni bli friska där nere! Fast du missar inghet här hemma kan jag lova ... stor kram!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com