Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

lördag 14 november 2009

Lite sommarbilder...

Jag förstår att vädret i Sverige är ruggigt och novembergrått. Skickar några bilder som förhoppningsvis värmer er. Dras med en förkylning som gjort att jag inte kunnat gå till sjukhuset idag. Jag tog istället kameran på axeln och tog en promenad.

Fiskehamnen i Puero de la Cruz. Tog en öl, plåtade och läste Igelkottens elegans

Vy över en del av stan......

Och strandpromenaden......

 

Konserthuset i Santa Cruz.

3 kommentarer:

Tove sa...

Här har det regnat hela dagen. Gråare än gråast, typ... Knappt så man vill gå ut. Jag har paket till dig när du kommer tillbaka, närmare bestämt tre stycken. Kram

Annelie & Kevin sa...

Tack för underbara, sköna bilder i detta grådask här hemma!!!

Inger sa...

Fina bilder, du är verkligen duktig med kameran! Fast jag tycker faktiskt att det är vackert här hemma med, de disiga nyanserna, det blir ett speciellt dagsljus så här års - vackert med plöjda fält. Kanske är jag lite knäpp ...

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com