Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 4 september 2009

Utbildning för SBK lärare och instruktörer på Kydingeholm...

Idag tar jag väskan, datorn, hunden och beger mig till Kydingeholm för utvecklingskurs. Anne-Marie Folkesson och Åsa Klint har tillsammans kläckt den spännande idén att sätta ihop vetenskap och praktik under en helg.

Björn Forkman och jag ska under två dagar slå våra kloka huvuden ihop och förhoppningsvis göra helgen minnesvärd för lärare och instruktörer. Nivån på kunskapen ligger troligen på en hög nivå så jag får väl ta med mig svettbandet Det blir nog både intressanta och lärorika diskussioner.          

Mängdträning, har aldrig varit min melodi. Jag har alltid förespråkat ett fåtal repetitioner (2, max 3 st) av samma beteende men gärna flera gånger per dag. Nu säger Björn att det räcker med ett pass per vecka . Jag återkommer med mer kött på benen efter helgen och även referenser för den som vill fördjupa sig mer. En gång i veckan - jag tackar jag!

 

Trevlig helg!

4 kommentarer:

Eva o Kasper sa...

Låter ju intressant, ska bli spännande att få veta mer om detta.

jessica o Zigurd sa...

Jag brukar följa din blogg och väntar med spänning på uppföljning om detta.

Ingrid sa...

Det där med en gång i veckan låter kanon....., men jag är nog mer inne på din linje eller också är det för att vi som tvåbenta ska känna oss trygga som man vill repetera ofta

Annelie sa...

Lyssnade på Forkman på en föreläsning -08 och hörde just det där om ett pass/veckan. Har testat det på min tik och oj, så fint det fungerar. Nu tränar vi ju inte bara en gång i veckan. Men vi kör något moment varje dag, max 1 ggr/v. För min tik fungerar det jättebra.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com