Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 15 september 2009

Fotokursen rullar på

Igår var det dags för fotokurs igen. Porträtt stod på schemat. Enkelt tänkte jag när vi i samlad tropp traskade ned till Stadsbiblioteket. "Välj en bakgrund och sätt igång" löd ordern från Marcus. Visst, enkelt som en plätt, tänkte jag kaxigt.

Nu var det ju inte så enkelt. Plötsligt var det omöjligt att hitta vettiga bakgrunder. Träd i vägen, människor i vägen, fel färg på väggen mot Cecilias ljusa hår osv i all oändlighet. Zakk fick stå modell idag istället. Klart roligare att plåta jyckar! Fast, han börjar nog tröttna på att fotomodella. De sista dagarna har jag blivit utskälld.

Hmmm.....det där har jag inte provsmakat....jag testar.......

Tvi vale.......

 

Zakk Zscnygg

 

...och senaste höstrmodet för labradorbrats är uppkavlat öra. Bara ena!

 

8 kommentarer:

Francisca sa...

Eva, han är otroligt fin!

Anette sa...

Det är alltid lika roligt att läsa din blogg. Jag sitter och fnissar för mig själv varje gång.

mumlan sa...

Oj Oj...jag bara smàlter av att se pà denne snygging....Wow

Lena sa...

Hej Eva!


Tusen tack för boken som damp ner i vår brevlåda idag! Jättekul! Ska läsa i sängen nu i kväll...

Du pluggar väl på om hur man klickar en kamel nu? Jag lovar höra av mig så fort jag får tag i ett fint kamelföl


Kramar Lena

Annelie & kevin sa...

Åhh va vacker och fin han är !!!!

Petra sa...

Surt sa Zakk om... skön bildserie!

Lotta Olsson sa...

Svarta hundar är en utmaning! Får du till något bra ska du vara nöjd! Själv älskar jag att fota hundar.

Trican sa...

Vilken sötnos till hund=)

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com