Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 18 september 2009

Det var en gång....

...en liten ambitiös svart kille på fyra ben som hade sin nos med i allting. Vad händer nu?.... varför då?.... får jag?.... i all oändlighet.

Igår hjälpte jag Monica och Mirre i lydnaden. Monica skulle visa hur hon har generaliserat Mirres kunskap i krypet genom störningsträning. Zakk står intresserat vid min sida och tittar på. Monica säger till Mirre att lägga sig ned. Mirre lägger sig ned, det gör även Zakk! Monica kommenderar Mirre att krypa - så gör även Zakk! Jag kan bara konstatera att det är inte något fel på den unge herrns diskrimineringsförmåga dvs. ordförståelsen.

Trevlig helg till er alla! Jag och Zakk tar tåget upp till Livelong (rebus ) och Dala Hundservice. Vi kommer hem söndag kväll.

5 kommentarer:

Eva o Kasper sa...

Vad gulligt! :D

Krutov "den svart-gula" sa...

Ha´re så lattjo långt-bort-i-stan...i Livelong.

Väntar på att du komemr tbaks så vi kan fortsätta lattja. Vi kan ta ett riktigt grymt gyttjebad på ett av dem ställen jag testade idagTvåbeningen sa att det luktade skunk...åh det är väl bra?


Tja ba!

Cissi & Sladder sa...

Mhm. Jag tycker att dom här långtbortistan-jobben tar för mycket tid i anspråk. Jag tycker att jobb tar för mycket tid i anspråk. Man hinner inte träna samtidigt som man jobbar!

Maria och Dennis sa...

Borlänge!?

Kram från oss

Marika sa...

Kram på dig Zakk! Fortsätt lägg din söta lilla näsa i det allra blötaste blöta, det är mycket roligare med en blöt näsa än en torr! För jag har hört att ni retrievers gillar vatten!


Kramar till er båda från Marika och Christoffer (TångaHed-lägret)

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com