Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 7 september 2009

Cathrin och Akka på besök

Eftersom jag är på besök så skriver jag Akka, då vet jag att det blir rätt. Vi har haft en helt underbar dag. Zakk och jag började dagen med att bada gyttjebad tillsammans.

 

 

Vi var även ute och spårade och då förstod jag vilka bekymmer Zakk egentligen har! Hans spår började jättefint, öppen terräng och då var det inga bekymmer, men när det började bli lite snårigt så la hans matte av.... Helt otroligt, jag fattar inte; det finns ju snårskog överallt! - Nå väl, vi får väl pratas vid om hur han ska lösa det.

Han har ytterligare ett problem -  han har en tyngd bakom sig i spåret! I dag fick vi lite fart på henne och då gick det bättre; han har det inte lätt.
När vi kom hem fick vi varsit
märgben vilket var jättegott, men sedan började det igen.... Vi skulle ut på kvälls promenad. Det började ju fint i vanlig ordning, men sedan lurade Zakks matte i väg oss igen. Nu var det inga pinnar, de är ju hon livrädd för! Hon hittade en gyttjeväg.... Stora lerhögar som vi var tvungna att gå på för att komma ut på en väg. Zakk och jag klarade oss ju bra, men hans matte ramlade omkull och gav ifrån sig konstiga läten. Jag förstår ingenting. Det var ju hon som ville att vi skulle gå där!!! Nå väl, väl hemma tog det en halvtimme innan vi fick gå in. Vi skulle torkas.... Nu hör jag tvättmaskinen gå, så lite smutsiga blev nog människorna också. Mina vänner -  nu är jag trött!! Har ju semester och hade tänkt att få vila mig, men ack vad jag bedrog mig. Hoppas att morgondagen blir lite lugnare.

 

 

2 kommentarer:

Rusa sa...

Hejja Akka!

Hoppas du trivs här uppe i hufvudstaden, vi vill gärna se dig fler gånger här i våra kvarter :D

Hälsa Zakk di båda tvåbenta!


hej svejs från RusaBus

mumlan sa...

gyttjebad. tas normalt utan klàder kunde vàl Akka upplyst Zacks matte om....

mineraler!!!!!àr bra fòr pàlsen ju.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com