Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 3 augusti 2009

Pride 2009

Semestern är slut! 2008 var ett hektiskt år eftersom jag förutom undervisningen även skrev om Kontaktkontraktet. Därför bestämde jag att "göra en Kronblom" i år, dvs ligga på sofflocket och vägra åka längre än till innerstan. Jag lyckades bra!

Jag och min kära kamrat Caroline gjorde som 350.000 andra stockholmare i lördags och tittade på Sveriges enda galna, tankeväckande och färgstarka karneval. Jag vill lova att det är tacksamt att plåta!

Trött liten jycke i mattes famn.

 

Mmmm........tyvärr kan man nog flirta sig blå utan framgång

 

 

Caroline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 kommentar:

Peggy sa...

ÅH vilka härliga bilder!:))) Ha en bra resa till Norge nu:)

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com