Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 17 juni 2009

På fest med Bindefeldt

Nja, nu var det kanske inte riktigt röda mattan och världskändisar som jag frotterade mig med, utan ganska ludna och slingriga personer.

8.30 imorse vandrade jag och Caroline in genom Skansenentréen, upp till Jonas Wahlström och Skansenakvariet. Vi välkomnades av Micael Bindefeldt med personal som arrangerade Apotekets pressfrukost om satsningen på ett bredare djursortiment. Först fick vi hälsa på och mata lemurer för att sedan äta en god frukost bland fiskar, krokodiler och ormar.

Fredde Steen ställde frågor till Apotekets varumärkesdirektör Eva Fernvall som berättade om det utökade sortimentet. Riktigt kul blev det när Jonas Wahlström gick fram till Fredde och ur skjortan halade fram den stora och mycket ludna Imse Vimse Spindel. Fredde såg lätt ansträngd ut .

Efter frukosten och informationen gick Caroline och jag runt och kollade de nya produkterna. Jag fastnade för en genialisk klotång som jag tiggde till mig. Den läser automatiskt av om man närmar sig pulpan på hunden. Den går att beställa on line på Apotekets hemsida. På vägen ut passade jag på att kela lite med Pyton och Vimse.

Jag och min kompis "Pyton" och den lille ludne Imse Vimse Spindel.

Fredde Steen är inte lika förtjust över att Jonas Wahlström låter Imse Vimse Spindel hälsa.

 

Jonas, jag, Pyton och Imse (knappt synlig) gosar lite grann. Fredde ville inte vara med  .

 

 

 

 

8 kommentarer:

Caroline sa...

aaaahahahaha!!! Ja det var minst sagt en annorlunda morgon!

Marion sa...

FY vad du är modig !

Tove sa...

Gud vilken vidrig spindel!!

gunilla sa...

hej eva


oj va modig du är!

spindeln är ju jättestor o hårig!

klotången låter ju fantastisk...priset också...du kan väl utvärdera den o skriva vad du tycker...

återigen tack för dina bloggar

hälsningar gunilla o bertil

Madde sa...

Vilka härliga bilder


Glad Midsommar önskar hela dobbis ligan

Dannielle sa...

Gud var roligt att dem lägger ner lite extra energi på våra bästa vänner! Glad midsommar på dig!

Dog News sa...

Jag gick lång omväg förbi ormen, du är en modig kvinna som vågade ha den kring halsen. Pressfrukosten var väl arrangerad för övrigt, en fin tillställning

Maria sa...

Nä fy!!!! Jag är inte avundssjuk vad gäller dina "nya" gosedjur... Hua!!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com