Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 7 april 2009

Valpkurs med Carina och Zakk som assistenter

Idag fick Zakk vara med och demonstrera geniövningen, en passivitetsövning och inlärning av handtarget. En av fördelarna med att undervisa är att Zakk med lätthet kopplar av i alla situationer, oavsett vad som händer. Säkerligen en medfödd egenskap men även en effekt av on/off och miljöträning.

 

Får jag presentera en bild av Carina Persson som är min kollega och assistent sedan närmare tio år. Carina är en av de mest begåvade hundtränare jag någonsin träffat. Klarsynt, fantasifull och med en enastående förmåga att läsa av hundar och människor. Nuförtiden ägare till en ettårig Border collietik vid namn Pop som utbildas i vallning och freestyle.

 

 

3 kommentarer:

Annelie & Kevin sa...

Ja Carina är underbar!!! Hälsa att hon ser jätteung ut i sin lugg hihi ;o)

Hon har varit till stor hjälp med Kevin (som är så lik Zakk). Lycka till!

kram från Annelie & Kevin

Maja & Selma sa...

Håller med, Carina är SUPER! Tack vare Carina tycker Selma numera att skott är toppen!!!<br /><br />Jag &amp; Selma bugar och bockar!

Fanny sa...

Vi håller med (inte Cleo däremot, man får nämligen inte skälla när Carina e med hihi)! Har man vardags problem eller vill lära sig mer om klicker e hon grymm! Hon kan säker massa annat med men de åvannämda kan vi gå i borgen för!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com