Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 18 februari 2009

Nu blommar det i asfalten!

Ikväll hade vi premiär på valpkursen för Frida. En otroligt fyndigt tips var att lära valpen "vänta" på en stol. Det är ingen risk för att timingen blir långsam i en sån situation. Ingen vill att valpen hoppar ned på eget bevåg. Zakk skötte sig bra och det är som sagt buskul att "bara" vara vanlig kursdeltagare.

Fotograf, Irmi Persson

Sedan ett par dagar tillbaka har jag noterat att Zakks urin är gul och luktar "vuxet". Idag lattjade han med den snart ettårige Flit från hunddagiset. Jag noterade till min förvåning, att min "lille" valp är mer än lovligt intresserad av regioner som han inte borde ha en susning om i den här åldern.

När så syskonen trillade in en efter en, var intresset för systrarnas bakre regioner väl stort för att vara en liten kille på knappt tio veckor. Måttet var rågat när jag klädde på mig för att lämna lokalen. Helt plötsligt hör jag hur min "pluttiga" lilla valp skvalar. Och det var väl okej med tanke på att det hade gått en timme sedan han var ute sist. Men, jycken står och kissar med högt benlyft mot en mattrulle  (utan stöd).

Jag får rådfråga mina veterinärvänner imorgon. Har aldrig hört talas om, eller upplevt något liknande. Undrar just om om Oliver (matfabrikanten) tillsätter anabola i fodret.

 

7 kommentarer:

Maria sa...

Han är så otroligt söt ju... :) Även om han är "vuxen" redan.. he he...

Emma Willblad sa...

Jag tror jag aldrig har skådat en så sör labbe valp Eva! Hela hans uttryck är bedårande


Tira min pumi tik, började "sprätta" efter det att hon pinkat när hon var 9 veckor, jag höll också på att tappa ögonen!

Carina Larsson sa...

Nero började oxå lyfta på benet i den åldern . Det hade jag inte heller varit med om tidigare... Men min uppfödare var inte förvånad med tanke på hans attityd redan i valplådan

EMMA sa...

Fy tusan så söt han är!

Tina sa...

Men så bedårande, kan inte se mig mätt på den lila sötnosen. Men oj så brådmogen han verkar.

Kram

Tina

Peggy sa...

Men han är ju helt bedårande! Väldigt fina foton som Irmi tagit. Och ja,.. jo, mina foton kommer nog så småningom de med. Sonen pratade om något slags visningsprogramm,.. Hmm,.. Vi får väl se vad det blir Hörs o ses!
Kram
Peggs

johanna sa...

Jag ringde min uppfödare och beklagade mig över att jag fått en snuskhane när lilla Pago(doberman) vid 12 veckor började sliska damerna i rumpan Vad händer med dagens hanhundar??

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com