Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 15 februari 2009

Nosshopping

En bieffekt av att återigen ha valp i huset är att det blir stora hål i plånboken. Inte för all skadegörelse bitiga valpar ställer till med, utan för att jag plötsligt tar mig tid att vandra runt i stan och diverse affärer.

 

Igår kom jag hem med tre par nya skor. Skor som jag egentligen borde köpt för minst ett år sedan, tack Zakk! Jag får väl se hur shoppandet slutar, för även bilen borde bytts  för minst ett år sedan .

Zakks och min samvaro består mestadels i att vi miljötränar, vilar ihop, leker och allmän följsamhetsträning. Åkpåseinkallningen har givit resultat, nu när jag håller honom på en armlängds avstånd och säger hans namn kämpar han för att komma loss ur mina händer och för att komma åt köttbullsbiten jag har i munnen. Jag har klickat in honom och tränat tre stycken tvåminuterspass men kan fortfarande inte säga om han ännu förstått att han ska erbjuda mig beteenden. Han saknar ännu den där medvetna blicken en klickerklok hund får. Nästa träningspass kanske.

Nu ska vi åka till Resarö där han ska få busa med brorsan Adder, medan jag åker till Waxholm för att lyssna på min vän Yrsa Stenius som ska prata om Jussi Björling.

4 kommentarer:

Tove sa...

Tove testar...

mumlan sa...

tycker att Zakk nog kan behòva kulturbiten ocksà...det skall bòjas i tid det som krokigt skall bli...Synd han missade Jussi!


dà kommer han att fà den dàr kloka blicken i allt

Britzyk Bell sa...

Oh det är så underbart med valp! När jag tittar på din bild minns jag hur det var när min labbe Nala var valp. Nu är hon en ståtlig 15 månaders tik som älskar att jobba och träna. Sitter och gör en henne en egen liten sida (färdig i veckan) där hennes kommande resultat kommer att synas.
Min Nala kommer ifrån Applejacks i Skåne, efter en jaktlabbe hane och en utst labbe tik. Vart kommer din lille Zakk ifrån?

Hälsningar,
Britzyk Bell med lilla Nala "Applejacks Maneater"

Tina sa...

Vad är det för rolig butik ni var inne på med massa kuliga leksaker. Jag blir också shoppingsugen trots att jag inte har valp.

Tina

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com