Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 25 februari 2009

Miljöshopping

Miljöshopping innebär inte att jag plötsligt har tagit mitt fulla ansvar och blivit en miljömedveten shoppare. Ånej, det innebär i all sin enkelhet en sammanslagning av diverse intressen.

Zakk tränas i att bli en trevlig fyrbent medborgare. Själv passar jag på att shoppa sånt som jag innan Zakks intåg varken haft tid eller lust till. Ny kamera stod överst på shoppinglistan, stor nog att inte trilla ned i Zakks vattenskål (Det hade antagligen varit enklare och väsentligt billigare att köpa en mindre vattenskål men inte lika kul). Efter direktiv av Åsa Lindholm kom jag ut med en värstingkamera. Egentligen borde jag bli sponsrad av Agria, eller hur Tove?  Det är ju Tove som ständigt gnager mig i nacken om vikten av bra bilder.

Efter förättad värv på Scandinavian photo träffade jag Cilla Danielsson för en lunch på Ulla Winbladh. Jag hade förbeställt det enda "hundbordet". Zakk verkade nöjd med den tilldelade brödbiten han serverades under bordet och somnade snabbt och sött. Själv åt jag deras underbara hemlagade köttbullar med hemlagad potatismos, lingon och inlagd gurka.

Zakks träning går framåt, dvs. dirigeringstecken, handtarget, "vänta" mm. Vi tränar max tre gånger om dagen, ett par minuter åt gången. Igår introducerade jag en tasstarget, mest för att hålla hans lilla hjärna öppen för nya intryck. Jag vill inte att Zakk begränsas till att tro att inlärning endast handlar om tre betenden; inkallning, sitt och ligg.

Ps. Jag lägger ut de första nytagna bilderna på "lipande Zakk", tagna med min Canon 40 d.  Inte så illa för att vara första försöket, eller hur?

Presstopp! Kan just nu meddela att det inte är några inskränkningar i hans kamplust längre - aj,aj,aj,aj!!!!!

 

 

3 kommentarer:

mumlan sa...

verkligen en bra bild,Eva...men hur fick du Zakk att sà perfect matcha sina framstràckta..làààànga ben med sin làànga tunga?

mumlan sa...

glòmde bort att sàga att jag ocksà àr imponerad av ytteràndarna pà Zakk:

nàmligen tungspetsens bòjning uppàt

och svansens ytterdel som sticker nedàt,

Tove sa...

SNYGG bild

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com