Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 16 februari 2009

Högmod går före fall

Catrin blev mäkta imponerad när jag talade om för henne att Zakk redan lärt sig tomtgränsen. - Helt otroligt, han är ju bara nio veckor, hur har du gjort? - Jamän Catrin, jag är ju ändå proffs!

Jag har helt enkelt skällt två korta skall så fort jag sett att Zakk riktat in sig mot grannens tomt. Det är i och för sig begåvat att han föredrar att göra ifrån sig på grannarnas tomt istället för sin egen. Problemet är dock att grannarna inte delar Zakks åsikt om placeringen av toaletten.

Plötsligt under samtalet med Catrin, noterar mina ständigt vaksamma ögon att det är dags för Zakk att gå ut igen. Han vill helst inte göra ifrån sig något större på tomten, utan sätter sig precis i kanten mellan gångvägen och vår tomt. Det verkar som om han försöker hitta en plats som både han och jag kan acceptera. Men, helt plötsligt ändrar han sina planer och far iväg som en projektil tvärs över gångvägen till gräsmattan på andra sidan. En gång är en gång för mycket! 

Jag hojtar ett "vänta lite" till Catrin, stoppar raskt ned telefonen i fickan på morgonrocken och rusar på snabba barfotafötter genom snön, efter den lille rymmaren. Han vänder sig om, kollar på mig och ökar takten ytterligare . Längst bort i det översta hörnet stannar han och börjar huka. Jag tar den lille gangstern under armen och bär honom tillbaka till tomten. Jag riktigt hör hur han muttrar över att behöva sätta sig på sin egen tomt. Några som inte var fullt lika missnöjda med att se mig flaxa iväg barfota iförd morgonrock genom snön var grannarna. De log så glatt! .

8 kommentarer:

Eva o Kasper sa...

Ser den språngmarschen framför mig!

Anne sa...

Skönt att höra att även proffs är människor! Lycka till med skällandet....

Anne sa...

Skönt att höra att även proffs är människor! Lycka till med skällandet....

grannen Malin sa...

*fniss* Vi missade visst den språngmarschen tror jag!

Maria sa...

Ha ha... hade verkligen velat sett det.. :) Kan oxå höra muttret... :)

Lollo sa...

Ha, ha, ha......kan verkligen se dig framför mig ..barfota i snön... med älgkliv...:)....Längtar med spänning på nästa uppdatering...:)..

Anja & flock sa...

Åh, himmel, då skulle du sett minen på den okända farbror, som passerade vårt hus en arla morgon, under valprastningen....


Jag hade åxå morgonrock. BARA morgonrock. Hyfsat ostängd och en jäkla vindpust bara sliter upp den. Står där i all min prakt (nåja), tittar upp å ser en liten farbror mitt utanför grinden. Ganska storögd. Typ.

Krutov "den svart-gula" sa...

Heja Zakk!


Det är alltid kul när man kommer på nya konditionsövningar till sin slav


Ska bli spännande att läsa om fler bra övningar, kanske dyker upp någon som även är användbar på min slav


K

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com