Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 10 februari 2009

Åkte till kontoret i morse

Gjorde min första dag på kontoret idag. Fick förslaget på visitkort från Märta idag. Rätt sjysta faktiskt. Kolla själva! Var inne på hunddagiset och charmade Louisa och Rebecca. De kommenterade mina något storvuxna öron. Det gjorde även Krutows slav som påstod att jag borde ha ett säkerhetssnöre runt halsen ifall motvinden tar tag i dem. Säger bara en sak - skaffa ny slav Krutow!

 

Design, Märta Segerström

Idag släpade matte fram något konstigt med lång snabel som förde en massa oväsen. Om jag blev rädd? Äsch, jag gick fram och kollade om jag kunde snacka med grabben, men det gick inte så bra. Han for runt i varje rum och verkade strängt upptagen med att leta efter något. Oklart vad!

3 kommentarer:

Emma Willblad sa...

gulligt! Grattis till valpen!

Charlie sa...

Snyggt visitkort! Min matte snackade i flera år om att skaffa ett till mig för att dela ut till alla turister som tar kort på mig på sommaren, men hon fick aldrig ändan ur vagnen.


Så du har träffat den där figuren nu. De tvåbenta brukar släpa fram den titt som tätt. Vet inte rikigt varför, för de verkar inte själva var så förtjust i den. Om du får långtråkigt kan du i alla fall alltid jaga snabeln, det brukar vara rätt kul.

Åsa Tova Bergh sa...

Grattis till matten, Zakk!

Och du, om du undviker att spilla överbliven päls i hörnen så kommer du att slippa se så mycket av den där läskiga snabeldraken...


...bara ett litet tips från Nova Bergh i snöiga Norrland!

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com