Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 28 januari 2009

Next stop - England!

Jag kvistar över till London och Maidenhead för del 2 på utbildningen på COAPE.

Den här gången handlar det om hjärnan och inlärning. En del repetition mao. Syftar på inlärningen. inte hjärnan och neurologin. Det är väldigt mycket mer hemarbete än vad jag räknade med. Vi har en månad på oss att inkomma med våra elevarbeten. Efter första kursen fick jag underkänt eftersom jag hade fullt upp med att avsluta arbetet med boken. Någon respit var inte aktuellt. jag får se hur jag känner den här gången, jag kan ju alltid gå kursen utan att få ut mitt certifikat, eller så kan jag hoppa av och istället skriva tävlingsboken.

3 kommentarer:

Kickan sa...

Jag för en ser fram emot tävlingsboken

Elin sa...

Låter som en intressant kurs! Sen vill jag bara säga Lycka till med boken!

Maria sa...

Väntar med spänning på lydnadboken.. :D

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com