Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

lördag 10 januari 2009

Jag förvånas över att....

...den tiogradiga kylan är borta, det om fem veckor återigen ligger hundhår i lägenheten, jag inte har en aning om vad valpen ska heta (Quattro?) och.... har en förhoppning att ni kan och vill hjälpa mig.

Jag har verkligen inte en aning. Ett namn som jag varit väldigt förtjust i är "Lot". Exxet tvärnobbade när jag ville döpa Kuling till Lot. "Hunden ska inte ha ett bibliskt namn", nehe, så var det med det. Själv tyckte inte det var så märkvärdigt, dessutom var det Lots hustru som förvandlades till en saltstod. 

På nytt grunnade jag på på "Lot" och berättade för Petra att den här gången kanske valpen kunde få heta "Lot". Petra som är en vetgirig person, lät sig inte nöjas med min kortfattade berättelse om Lot utan grävde lite djupare. Sedan var "Lot" kört för tid och evighet Vem vill döpa en valp efter honom?! Nu får det bli en tävling på AGRIA!! Jag ska träffa Tove i nästa vecka och dra upp riktlinjerna.

Ps. Jag har några platser kvar på årets första valp och unghundskurs för er med redan döpta valpar.

 

Trevlig helg!

1 kommentar:

Lotta Olsson sa...

Hejsan ¡

Måste man komma ner till huvudstaden om man vill vara med på valpkursen , eller du kanske kommer upp till svartbo någon gång i framtiden.

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com