Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 23 januari 2009

Ha en skön helg!

Jag fick ett mail från Petra idag.
"Hantera alla stressiga situationer som en hund. Om du inte kan leka eller äta det, bara kissa på det och gå din väg".

2 kommentarer:

Anna sa...

Vad glad jag blev när jag tittade in här och fick se världens vackraste Faquera!

Underbart ordspråk, det ska jag ta till mig.

Jill sa...

Hej Eva! Vad skoj att man kan kommentera

Visst är det svårt med namn. Jag hade också en namntävling. Det blir Benny (faktiskt efter min pappa som gick bort för 12 år sedan). Mamma blev tveksam till namnet och hann bara skicka det i ett mail till mig så ramlade hennes badrumshylla helt omotiverad ned så nu "vågar" 17 ändra på det Idag är Peter på slyngeljakt så nu ska jag ta en långprommis och sedan tända en brasa och krypa upp i soffan med nya kontaktkontraktet som landade i brevlådan igår

Ha en skön helg!

Kram Jill

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com