Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 15 december 2008

Vad ska jag göra nu då?

Mina föräldrar sa alltid att jag hade myror i brallorna. Har hört det senare i livet också. För enkelhetens skull har jag valt att tolka det som en komplimang!!

 

Foto, Peggy Westerlund

Så vad ska jag nu göra när jag  "bara" har min undervisning? Hmmm.....låt mig se, översättning av Kontaktkontraktet till engelska står på listan. Har nog även bestämt översättare. Valpen ska utbildas, försöker dock leasa ut spårarbetet till Pias boyfriend så att jag "bara" tar lydnaden och jakten. Har för övrigt erbjudit att valpen kan få eget månadskort så att Peter inte behöver hämta honom vid dörren .

Men....så till det stora projektet. Jag har i många år lovat att skriva en bok om tävlingsträning. Nu börjar tiden bli mogen. Dessutom känns den än mer aktuell nu, när jag efter tio års bortavaro från brukset ska ta upp tävlandet (förutom jakten) igen. Dessutom har jag sedan ett år tillbaka börjat med tävlingsinriktade valpkurser. Jag behöver med andra ord en ny bok att stoppa i nävarna på mina kursare. Det var så Kontaktkontraktet blev till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com