Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 31 december 2008

Nyårspromenad

Pia hämtade mig vid tiotiden för en längre promenad i natursköna omgivningar i den närliggande kommunen Järfälla. En snabb blick på mina nakna händer, - fortfarande inga handskar?

Vet ni, hur onödigt det är med handskar när man inte har hund? Jag går ju knappt utanför dörren, förutom när Pia glider förbi och drar loss mig ur soffan, vilket har gjort att jag för första gången i livet inser att jag måste hålla igen på maten. Byxorna är nämligen sedan en vecka tillbaka svåra att knäppa. - Du är väl skendräktig, säger min roliga kamrat med ett slugt leende.

Ett gott slut på året och ett riktigt Gott Nytt 2009!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com