Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 18 december 2008

Letar i varje vrå efter....

....julstämningen. Inte under mattan men kanske bakom dörren intill Krutows kvarlämnade hårtussar? Inte det?! Provade med lite sill från delidisken idag men tänkte mest på Midsommar när jag provade mig fram mellan sorterna. Var sjutton kan den finnas, julstämningen? Hos dig kanske?

Däremot hittade jag leksakerna och det fantastiskt flotta retrieverkopplet i underbart skinn som jag köpte på sm:et i somras och som hittills lyst med sin frånvaro. Jag köpte sakerna på DOGACCESS. 

Ps. Valparna är svarta, jag lovar.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com