Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 26 november 2008

Tack för er feed-back!

Som jag berättade igår så åkte jag ned till Jönköping igår för att hålla en föreläsning i "Fyra vägar". Det var en samling intresserade och kunniga hundägare. Tack för alla härliga brev som låg i brevboxen när jag kom till kontoret idag. Jag publicerar ett av de brev jag fått från den gångna veckans kursande i Tidaholm och Jönköping.

 Foto, Peggy WesterlundHej Eva!
Tack för en otroligt givande o trevlig dag!!!  Det var sååå nyttigt för mig att se att man KAN OCH SKA busa med sin hund. Jag har inte vågat, för jag har trott att jag då skulle få en stressad o för uppåt jaktlabbe. Hur FEL kan man ha....istället har jag varit alldeles för stel o allvarlig, vilket har lett till en statisk godisbelöning, som i sin tur gett mig en gnällig hund, som jag från början gjorde allt för att undvika att få.....jösses HUR fel kan det bli o hur dum får man bli?? Idag har jag lekt med mina hundar.......och vi hade det rent ut sagt ....skitroligt....TACK!  
Ha det gott!
Lollo ( med kjolen).....:)...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com