Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

söndag 23 november 2008

Mexx Klåfinger

Jag bodde hos Pelle och Tina Lind, vänner sedan många år. Det är en av alla bra saker med mitt yrke, jag har vänner över hela landet.

Mexx Klåfinger är en fyra månaders schäferkille som Tina och Pelle fött upp och som de än så länge behållit. Mexx Klåfinger är en alldeles förtjusande liten kille med mycket attityd.Otaliga gånger skickade jag ner honom från matbordet, diskbänken, katternas matbord etc. Lika snabbt var han uppe, förvissad om att det var jag som hade begått ett misstag- inte han! Egentligen heter han bara Mexx men jag döpte snabbt om killen efter att ha åsett hans framfart. Visste ni förresten att allt det roliga i livet utspelar sig ovanför en liten schäfernos? Katterna huserar till exempel, konstigt nog, numera på bordet istället för på golvet. Ingenting undgår Mexx Klåfinger, han är med på allt och överallt.

Pelle körde mig idag till Skövde och tågstationen. I väntan på tåget till Stockholm gick vi runt utanför och inne i vänthallen. Mexx Klåfinger var alldeles till sig i sin lilla schäferkropp - gud vad spännande! Jag trodde att han skulle reagera med lite försiktighet på entrédörrarna men icke sa nicke. Mexx Klåfinger visade ingen försiktighet överhuvudtaget. Den unge herrn undersökte allt, människor, pappertussar, bullarna som doftade så väldans gott och mycket mer. Livet är toppen när man är fyra månader, orädd och nyfiken. Lycka till i livet Mexx Klåfinger önskar din lekkompis Eva. Hälsningar även till instruktörerna på Tidaholms BK, Tibro BK, Skövde BK och Hjo BK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com